Skip to content

Cum şi-a sărbătorit Tina cea de-a 70-a aniversare

noiembrie 28, 2009

După cum vă informam ieri,  Tina Turner şi-a sărbătorit ziua în incinta hotelului Dolder Grand din Zurich. Pe ceas de seară, au apărut şi câteva informaţii în presa elveţiană despre eveniment, precum şi poza de mai sus, emisă de către reprezentanţii hotelului (pentru rezoluţie mai mare, click).

Iată pe scurt informaţiile prezentate de ziarul Blick, în ediţia sa electronică.

Tina a sosit la hotelul Dolder Grand la braţul iubitului său, Erwin Bach, la ora 19:36. Petrecerea a avut loc în încăperea numită „Garden Salon”, care a fost decorată cu buchete de orhidee. A fost proiectat un film care a marcat momente importante din viaţa Tinei Turner, fundalul fiind asigurat de hituri ca Proud Mary şi Nutbush City Limits.

Apoi, Tina a trecut la microfon şi a ţinut un scurt discurs, în care le-a mulţumit celor prezenţi pentru prietenia şi urările primite cu ocazia aniversării.

S-au servit patru feluri de mâncare, incluzând supa, friptura şi desertul, iar petrecerea a continuat până după miezul nopţii, cu dans şi voie bună. 🙂

Printre prietenii Tinei invitaţi la eveniment s-au aflat cântăreţul german Herbert Gronemeyer, omul de afaceri Michael Ringier, producătorul de film Arthur Cohn, directoarea Nestle, Carolina Muller-Mohl, fotograful Alberto Venzago şi alte personalităţi din ţara cantoanelor.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: