Skip to content

Surpriza fanilor de ziua Tinei Turner

noiembrie 27, 2009

Cea de-a 70-a aniversare a Tinei Turner a fost sărbătorită pretutindeni, de la emisiuni speciale organizate la radiourile braziliene, reportaje şi concerte difuzate de televiziunile europene, până la flash-moburi organizate la Viena şi Koln. Însă fanii din întreaga lume i-au pregătit Tinei Turner o surpriză mai specială, planificată de mai bine de două luni.

Au realizat o felicitare comună, pe care fiecare fan participant la iniţiativă şi-a imprimat-o şi a putut să-şi noteze pe spatele ei mesajul, cu ocazia zilei de naştere. Toate felicitările au fost expediate într-un singur loc, în Elveţia, unde Monika Steiner, o altă fană, s-a ocupat de contabilizarea lor. Monika şi prietena ei, Sammy, s-au angajat să le livreze direct la reşedinţa Tinei din Zurich, în ziua de 26 noiembrie şi aşa s-a şi întâmplat.

După o lună de scrisori, au sosit la destinaţie 361 de felicitări din ţări de pe tot mapamondul. Fetele le-au legat cu fundiţă, le-au pus într-o pungă de cadouri şi în această dimineaţă au plecat spre Zurich. Ajunse în apropierea casei Tinei Turner, au avut norocul ca tocmai în acel moment să aibă loc o livrare de flori, preluată de unul dintre angajaţii de la reşedinţa cântăreţei, aşa că au profitat de ocazie şi au vorbit cu respectivul domn, care a avut amabilitatea să ducă felicitările direct în casă.

Sperăm ca cele 361 de urări să fi reprezentat o surpriză plăcută pentru Tina, un semn de iubire din partea celor care o admiră. (Printre felicitări s-au aflat şi două din România, una din partea mea şi una din partea unui alt fan, Vlad.)

Ca o ultimă informaţie, Tina şi-a sărbătorit ziua alături de invitaţii săi, în sala festivă a hotelului Dolder Grand.

Iată mai jos câteva poze cu felicitările, înainte de a fi duse la destinaţie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: